One Two Escape

Prožijte společně a na vlastní kůži napínavý útěk z ponorky, vydejte se pátrat po vzácných objevech dávné expedice nebo si vyzkoušejte, jaké to je stát na operačním sále.

Vaším úkolem je vyřešit hádanky, rozluštit rébusy, najít klíče a pokusit se během 60 minut uniknout z originálních, autentických a interaktivních her. Ty jsou k dispozici také v anglickém a německém jazyce.

Ponorka

Ocitli jste se na palubě neznámé ponorky. Před vámi je mnoho úkolů a váš čas neúprosně běží. Máte jen 60 minut na opuštění útrob ponorky, než vás s sebou vezme navždy do hlubin. Hra je vhodná i pro začátečníky.

Paleontolog

V pracovně významného paleontologa začíná dobrodružné pátrání po vzácném nálezu expedice Nihive. Vydejte se po stopách, které zde váš tajemný kolega zanechal a zachraňte pro vědu cenné druhohorní nálezy a artefakty. Můžete si na místě vybrat dvě obtížnosti této hry.

Operační sál

Hra pro zkušené borce, kteří již úspěšně odehráli nějaké únikovky. Určitě ji nedoporučujeme slabším povahám a dětem. Došlo k havárii letadla, je nutné zjistit příčinu pádu a zachránit pilota. Je to výzva! Ocitnete se na operačním sále a půjde o život. Troufnete si? Hra není vhodná pro začátečníky.